2011. március 28., hétfő

ingyen reklám

szeretném azt képzelni, hogy vagyok valaki (aki nem vagyok), szóval ím két kedves kezdeményezés (ahaha, így reggel egyszerűen brillírozok!), amit figyelmetekbe ajánlok:

- csoporttársaim szervezésében indul kedden a Pázmány Filmklub, kortárs (barátnőmet idézve "gagyi") filmek vetítése az Odeonban, utána beszélgetés pázmányos filmes tanárral és a film egy készítőjével. Részletek itt és itt. jegyár pázmányos diákkal 500, nélküle 650

- barátnőm igyekszik megválni régi, de alig használt cuccaitól itt. jó cuccok, kedvező, ár, és a blogcím is beszédes: online turi. mi kellhet még egy nő boldogságához? :D

[EDIT] - sőt, ma hiperjófej vagyok (hétfő van), szóval ide teszem még az egyik Wampos riportalanyomat, is. ő toritextil, link itt. klassz cuccokat csinál, főleg övtáskákat (van már 3, de lehet veszek én is tőle is egyet... argh, táááskák!!!). szóval éljenek a hazai ésvagy egyedi cuccok, nyomás rendelni tőle :)

a mai nap folyamán, vagy legkésőbb holnap végre megírom és kirakom a világűrklubos beszámolót. végül úgy döntöttem, nem cikk lesz, csak egy ilyen énblogos hányadék, mert nem egy tudósítást akarok írni belőle, véleményem minek legyen, ha nem értek hozzá, és így tovább. egyszerűbb csak leírni mindazt amit hallottam, tapasztaltam, tanultam, és hozzádobom a saját, vitaindító jellegű gondolataimat.

4 megjegyzés:

Dodie írta...

Nekem már van övtáskám tőle bibibíííí :P

Unknown írta...

gz :)) milyen színű?

Unknown írta...

ubazz. szal nura voltam :DDD

toritextil írta...

:))))

kék-zöld van Neki amúgy, ha a memóriám nem csal :)