2010. január 7., csütörtök

Velencei Karnevál Non-stop

A velencei karnevál a Rio de Janeiró-i karnevál mellett a világ leghíresebb farsangi mulatsága. Februárban egész Európa a vízi városra szegezi tekintetét és több ezer magyar látogat Velencébe, hogy részese lehessen ennek a hatalmas bulinak. Önfeledt szórakozás, maszkos kalamajka, tánc és vidámság ötvözete ez a rendezvény. Gyere velünk szerelmeddel vagy barátaiddal erre a romantikus Valentin napi hétvégére, igazán ösztöndíjbarát áron!

Program:

1.nap:
Találkozó és indulás a késő esti órákban Budapestről. Az éjszaka során Budapest - M7 - Maribor - Ljubljana - Trieszt - Velence útvonalon utazunk a célunk felé. Az utazás során többször tartunk 30-40 perces pihenőt benzinkutakon.

2.nap:
Érkezés Punta Sabbioniba a reggeli órákban, ahonnan rövid pihenő után bérelt különhajóval átkelünk Velencébe, a Szent Márk térre. Itt mindenki kedve szerint töltheti a szabadidejét egészen az esti órákig. Ajánlataink: részvétel a Karnevál színes forgatagában, forralt borozgatás, utazás vaporettoval a Velence főutcájának számító Canal Grande-n, gondolázás szerelmünk társaságában Valentin-nap alkalmából vagy éppen a világhíres velencei múzeumok meglátogatása (Doge-palota, Correr Múzeum, Szent Márk Nemzeti Könyvtár, Archeológiai Múzeum - kombinált belépőjegy diákoknak csak 6,5 EUR). Az esti órákban a Szent Márk téren a tetőfokára hág a mulatozás, úgyhogy csak a késői órákban (23.00 körül) találkozunk ismét a kikötőben, ahonnan visszahajózunk Punta Sabbioniba. Éjszaka az autóbuszon.

3.nap:
Érkezés a reggeli órákban Budapestre, a Déli pályaudvarhoz.


Időpont és árak:

2010. február 12-14. 15.800 FT/Fő+ 20 euro velencei behajózás bérelt különhajóval



...akarom akarom akarom akarom akarom akarom akarom akarom :D

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Énis>< már egy éve. Na, majd jövőreXD

Elyon írta...

Mi olcsóbbért voltunk, nézd meg, nem találsz-e ^^" A behajózás ha jólemlékszem 12 euró volt odavissza és az egész is csak 13. Bár fene tudja, az egy éve volt. De a program ugyanez, csak nem Déli pu, hanem Hősöktere.

Nura Winderson írta...

Azóta nagyobb lett a válság, simán lehetséges a 8eurós emelés szerintem. Amúgy nemtom.. az a baj, hogy ettől nagyon lázba jöttem, és nagyon szeretnék elmenni, de nem egyedül..

.mimi írta...

én mennék :( de nemlesz annyi pénzem sosese :( bezzeg bati megy jan 22én egy hétre a kanári szigetekre T__T

Nura Winderson írta...

..bakker