2010. január 4., hétfő

*sigh*

Úgy érzem, túl vagyok a nehezén. Ma sikerült rávennem magam, hogy felöltözzek. Elindultam a Matchba bolhanyakörvért, a következő körút lett belőle:

- Szemészet -> VAN ÚJRA KONTAKTLENCSÉM! Szemészt váltottam, és kiderült, hogy olyan másfél éve rossz lencsét hordok. 5,5ös lencse volt mindkét szememen, ahhoz képest a bal 5,25ös; a jobb pedig 5,75ös. Kurvajó, szeretem amikor az embereket (főleg ha ORVOS), érdekli a munkája. Namindegy, szóval most megfelelő méretű lencséket hordok. A nőci felajánlotta, hogy belövi a szemüvegem méretét is, de mondtam, hogy arra már nagyon nincs keret, majd ha baj lesz, okoskodunk.

- Copy Cat -> Mér van a mérnököknek beadandó időszak? Egy órát álltam a copycatben, mire az előttem lévő csajnak közölte a segítő fiú, hogy 20 perc, mire elkezdhet nyomtatni, mert szarul csinálta meg (mármint a csaj), és majd ő kijavítja. Hátbazmeg, ha tele a bolt, mér kell mindenáron csajozni? Ráadásul egy mérnökkel? Namindegy, ezen a ponton hagytam a fenébe.

- Posta -> beálltam a legrövidebb sorba, és olyan nagyon figyeltem az előttem lévő csajra, hogy nem sikerült kiszúrnom a nagy halom borítékot a kezében. Na már mindegy, gondoltam, majd lesz valahogy. A mögöttem lévő nő hangosan hisztériázni kezdett, hogy de neki nincs ideje kivárni a sort, valaki engedje előre. A csajjal ezen a ponton máris jóba lettünk, mert mindkettőnknek az agyunkra ment a nő. Lopva pillantottam rá a borítékhegy legtetejére, azon a BME pecsétje volt, és a címzés pedig egyszerűen XY "úrnőnek" szólt. Ezen elég hosszan fennakadtam.
Úrnő? Ki lehet manapság "úrnő"? És ha már ilyen udvariasak vagyunk, hogy le"úrnő"zünk valakit, akit tisztelünk, hogy lehetünk mellé olyan közönségesek, hogy "-nek"et írunk a végére "részére" helyett?
Joe erre stílusos smssel válaszolt: A levél 1861be lett címezve, és amilyen sebességgel halad (visszafelé) a posta, pont időben fog megérkezni.

- Könyvtár -> Visszavittem az álomfejtős könyveket. Így is túlműveltnek érzem magam, pedig a végükre se jutottam igazából. Megtudtam, hogy van még nálam 3 könyvtári könyv. Hoppá. Most már 5.

- Match -> Mire VÉÉÉÉGRE eljutottam az eredeti célomig, már kicsit tele volt a tököm a friss levegővel. Bevágtam egy zacskó csipszet és egy doboz teafiltert a kosaramba, és csak itthon eszméltem rá, hogy a bolhanyakörv meg ott maradt. Szerencsétlen macskám (művésznevén Bogi) még szenvedhet egy napig miattuk.


Egyébként ha már teafilter, arra is rá kellett csodálkozzak, hogy elég jól állok tea-ügyileg..
Még kanadából hoztam vissza meghatározhatatlan-de-meglepően-finom Lipton white tea-t, illetve valami feketecimkéset is, amire megkockáztatom, hogy narancsos gyümölcstea. Ezenkívül egy kis hengerkében találtam olyan 20-25 párnácskát, ami elvileg vegyes erdei gyümölcs. Két hete vettem lipton erdei gyümölcsöt, AMIT EZÚTON IS SZERETETTEL FELAJÁNLOK BÁRKINEK, MERT NAGYON NEM ÍZLIK, aztán ma, mint utóbb kiderült, Pickwick white tea válogatást vettem. Az ízek: "original white tea", "szőlő és körte", "citrom és alma" illetve "jázmin és narancs". Eddig a szőlő-és-körtéből ittam, és NAGYON finom! Emlékeztessetek majd, hogy vegyek belőle egy külön dobozzal, mert imádom.
Ugyanakkor anya is vett ma egy pickwick vegyest. Annak az ízei szolidabbak: málna, cseresznye, sárgadinnye és alma. A sárgadinnyére voltunk a legkíváncsibbak, csalódás volt. Én ízt se éreztem benne (de az illata mennyire finom.. namindegy), anya szerint forró sárgadinnye. Nem finom, nagyon nem.

...lol, látszik hogy begubóztam most pár napra. Rég tudtam ilyen bőségesen kifejteni egy témát.

4 megjegyzés:

Elyon írta...

Decuki vagy :D Nekem az erdeigyümis az egyik kedvencem, de liptont még nem ittam belőle, ált. Milfordot vagy Pikkkkvikkkkket iszom :3 Úgyhogy nemtom, hogy elkunyeráljam-e ^^"

Nura Winderson írta...

Hétvégén talizhatnánk nálad vagy nálam, aztán lefőzök neked egy adagot, hm? hívhatnánk Warchant is

luluko írta...

A pickwick fehértea válogatásból az a legfinomabb <3
Én mondjuk a Lipton teákat egyáltalán nem szeretem.. de van ez az újfajta piramis cucc, abból mondjuk egyet megkóstolnék. De én is a pickwickre és milfordra szavazok :)

Nura Winderson írta...

a kanadai teáim piramisok, és nagyon jók :) itthon is tervezem hogy vegyek egy epreset, de kicsit félek.. :)