2009. május 22., péntek

Pánik, Kánikula

Mindig megfogadom, hogy holnap majd emelek a blog színvonalán, de aztán mindig jön valami alpári baromság, ami miatt felhagyok a dologgal és hülyeségeket posztolok, szóval MÁTÓL! csak hosszú, unalmas posztokat fogok kirakni.

Most értem haza a vendéglátó érettségiről, ezzel sikeresen (?) befejeztem az összes írásbelimet. Nem tudom, hogy hogyan sikerült. Tényleg nem, de azt határozottan állíthatom, hogy k..rva nehéz volt. Igaz a 3 órából csak másfelet vesztegettem rá, egyszerűen nem volt értelme tovább benn ücsörögni. Mindenhova írtam valamit, totózgattam amit nem tudtam, de az a baj, hogy sok olyan kérdés volt, amiről nem is tanultunk. Na mindegy, kíváncsi leszek.

Kiderült, hogy voltak konzultációk németből és töriből. Megkérdeztem, ki-honnan tudta, senki nem válaszolt, vagy azt, hogy pletyka szinten hallott róla. A töritanár eldicsekedett a többieknek azzal, hogy az enyéim lettek az egyik legjobb esszék. Hurrá! Töriből legalább nem bukom meg. Viszont a másik pletyka..

11.esek megvártak minket, hogy elmesélhessék: Van, aki megbukott a matek érettségin! Emlékezzetek vissza, eldicsekedtem vele, hogy milyen könnyű volt, és biztos jól sikerült, de.. Azért mindenki pánikolni kezdett, hogy biztos ő bukott meg, ahogy én is. Az ember akaratlanul is félni kezd, hiába tudja, hogy jó válaszokat adott meg, "mi van, ha.." Hát igen. Mi van, ha mindenben tévedtem és megbuktam?

Azért remélem, hogy nem. Remélem hogy minden jól sikerült, és igyekszem hinni is ebben.
:Sigh: Eredményhirdetésig pánikhangulat. 

3 megjegyzés:

szabina írta...

A matek tuti megvan. Ha én átmentem 2-3-sal, akkor neked minimum az 5ös. Ez pedig simán görbülni fog. A töri esszékhez, meg grat~

.mimi írta...

nyugadalom.

Nura Winderson írta...

köszi, csajok :)