2011. június 12., vasárnap

Day 11: A film starring someone you think is attractive. (Who is it?)


Mindenképpen Jake Gyllenhaal, a film pedig legyen a Prince of Persia. Bár kocka vagyok, és már csak ezért is utálnom kellene ezt a játék-feldolgozást, de nem így van, főleg azért, mert sosem játszottam a Prince of Persiával. Ha kiélezetten arra megyünk rá, Jake milyen helyes benne, akkor már csak azért is jó ez a film, mert másfél órán át izzad és ugrál benne a világító kék szemű (úristen, azok a szemek!) Dastan herceg.

Jake egyébként a Donnie Darko óta közel áll a szívemhez, és azóta felbukkant a Holnaputánban, a Perzsia hercegében és a Forráskódban is (utóbbi már csak miatta is egy wannabe listán van). Nagyon szerencsés a szerepek terén, és elég tehetséges színésznek tartom (mindenképp tehetségesebb, mint Ben Affleck valaha is lesz).

4 megjegyzés:

Németh Jani írta...

"elég tehetséges színésznek tartom (mindenképp tehetségesebb, mint Ben Affleck valaha is lesz)."

Ezzel egyetértek, ugyanakkor megjegyezném, hogy Ben Affleck rendezett két igen jó mozit (Gone baby, gone; The Town), Oscar-díjas forgatókönyv társírója (mondjuk ezen én is mosolygok kicsit :) ), de egyébként Berlinale-n már színész díjat is kapott (Hollywoodland-ért).

A Forráskódot ajánlom én is.

Nura Winderson írta...

nem láttam még sajnos egyik filmet sem, de ezek után mindenképp megnézem őket :) Affleckre nagyon haragszom, a Sorsügynökség önmagában se volt jó film, de az ő "színész játéka" egy másfél órás szenvedéssé tette az egész filmet. a szenvedős jelenete például inkább volt "nem fizetnek eleget, ezért nem szenvedek, csak rondán nézek a földre" volt.

Németh Jani írta...

A Sorsügynökségben nem játszott Ben Affleck. Az Matt Damon volt (by the way Affleckkel együtt kapott Oscart).

Nura Winderson írta...

egyik rosszabb mint a másik :) sokat elmond róluk, ha megkülönböztetni se tudom őket