2010. március 25., csütörtök

pótlás

Kicsit leszartam megint a blogot, úgyhogy pótolgatok, amint rájövök, hol maradtam le.
Talán vasárnap? Ő ő ő legyen vasárnap.
Trametesel Mentsvározást követte a hétfői Alice mozizás. Fantasztikus volt :)
A kedd elég gázul alakult. Lekéstem JÓPÁR vonatot, mire sikerült elvergődnöm a nyugatiba. Bev.újság, majd Cs.Sz.en kiderült, hogy köv héten ZH.
Szerdán Ph. rámszólt úgymond, hogy csütörtökön menjek már el vágás órára. Óckodtam a dologtól, és megpróbáltam kibújni alóla, de nem sikerült.
Csütörtökön a vágás óra kín szenvedés volt (lelkileg). A többiek beszólásait meg se említem Tram.mal kapcsolatban, csak annyit, hogy ordenáré bunkók voltak. Vágás után Tram.mal beültünk jenőbe beszélgetni. Hazafelé döbbentem rá, hogy mennyire valójában mennyire készített ki Ph. puszta jelenléte.
A péntek jó volt. Az Ottlikos társasággal egyre jobban összehangolódunk, valóságos felüdülés volt az előző este után. Megbeszéltünk egy szombati gödrözést.
Szombat. Á. kivételével mindenki lebetegedett (?), viszont Márkék eljöttek. Kellemes este volt, Á.nál aludtam, illetve azonnal felajánlotta hogy költözzek hozzá albérletbe. Nagyon jó lenne.
Vasárnap. Á.nál kb 4-5 óra alvás után ébredtünk, totál másnaposan. Hazafelé megint túl sok időm volt Ph.n gondolkodni.

Hétfő. Megtartottam életem első szónoklatát. Gumimaci forradalmat írtam, és a többiek elmondása szerint a hadarást leszámítva nagyon jól sikerült. "Jól éltem bele magam", "Nekik is kedvük támadt fellázadni". Hajjaj. :) Délután Ottlikosokkal jenő. Az ingyen palócleves-sör-pálinka megtette a magáét.
Kedd. Ez a nap a tökéletes értelmetlenség volt. Bev.újságra értem be, de az is és Cs.Sz. is elmaradt. Az érveléstechnika unalmas volt, utána pedig csak egy szóra akartam felnézni a toronyba, de persze kibe botlottam bele? Ph... Gombóccal a torkomban mentem haza.
Szerda. Délelőtt mozi, egyezkedés a jövőheti kirándulásokról, Avatar IMAX Tram.mal, utána futás mert munkáról kell beszélni H.val, utána pedig futás ki adásra. Ph. ott volt, hol máshol lett volna? Tengtem-lengtem egész nap, nem nagyon tudtam mit kezdeni magammal. A választásokat elvesztettük, úgyhogy úgy általánosságban mindenkinek búval baszott hangulata volt. Az adás maga jól sikerült, már két és fél anyagban benne volt az én kezem is. A stáblista melengette a lelkemet, majd közös jenőzés. Az elején jól éreztem magam, nem volt ott Ph. . Valahol hiányzott, valahol pedig a pokolra kívántam őt, de persze megérkezett. Mindent megtettem, hogy megmaradjon a jókedvem, hogy ne készüljek ki, vagy legalábbis a többiek ne lássák meg. Persze aki tudta, mi a helyzet, leült velem beszélgetni, és itt meg volt lőve a maradék önbecsülésem is. Vonatraszállástól hazaérésig egy rakás guano voltam.
Csütörtök -ma. Nem mentem be, majd csak este fogok BKVba. Aki ezt mind elolvasta és még kedve is van, jöjjön le.. :)

A szünet húzós lesz. Pontokban:
- Szombat: BKV klub
- Vasárnap: WAMP+Tavaszébredés
- Hétfő: ETV kirándulás
- Kedd: ETV kirándulás
- Szerda: Alice IMAX (még van 3 szabad hely!)
- Csütörtök: Viol-féle kirándulás
- Péntek: Trametes-féle kirándulás
- Szombat: 4K!-féle párnacsata a Clark Ádám téren
- Vasárnap: HÚSVÉT. A seggemen akarok maradni.
- Hétfő: Locsolkodás.. Joeék jönnek, megint ki fogják lőni a szemem :\

És úgy ennyi a tavaszi szünet.. :D P.Rádióba rendszeresen szoktam nyilatkozni, és a mostani alkalommal a szünetet kérdezték. Vázoltam nagyvonalakban a programom, a kedves interjúzó hölgy (J.) pedig kerek szemekkel, döbbenten kérdezte, hogy és én mikor szándékozom pihenni.
Hát, soha :)

2 megjegyzés:

.mimi írta...

nekem mégcsak szünetem se lesz :(

Ibu írta...

nekem sincs szünetem =(