2010. február 22., hétfő

Hogy mekkora degenerált, idióta, bunkó parasztok a kommos felsőévesek, TE JÓÓÓ ISTEN. Már értem, miért nézik le ezt a szakot ennyire.. még szerencse, hogy hetente csak 1 olyan órám van, amire bejárnak a felsőévesek, hosszú távon nem bírnám ki idegekkel azt a színvonaltalanságot...

Egyébként annyira nem volt rossz a második hétfő. Már megvannak a nyilvános beszéd és prezentáció időpontjaim, és bár el kellett lógnom az utolsó órát hogy odaérjek a központi könyvtárba (hivatalosan is ez lett a 3. otthonom, több időt töltök lassan ott, mint idehaza), de sikerült kivennem _még két_ könyvet. Már több van nálam kikölcsönözve, mint ahány összesen van itthon. Mármint magyarul, persze. Angol könyvekből tele a felső polcom, és annyira szerettem volna újraolvasni egy párat vérfrissítésnek, de kezdek rájönni, hogy 48 kredit mellett nem nagyon fog menni.

Az egyetlen reménységem, hogy holnap lesz megint családszociolóóógia! plusz beviszem végre a(z újradolgozott, de itt még nem publikált) borítóterveimet, illetve megcsináltam az órarendemet is csilivili színesbe. Pártner kíváncsi, én pedig izgulok, hogy tetsszen neki.

Facebook. Valahogy tipikusan azokkal értjük meg egymást a legjobban, akiktől hírből a leginkább tartok. Az Anita Blake sorozat is ilyen volt.. aki kicsit is hasonlít rám, az elől sikoltozva menekülök, de ha megismerem, összenövünk. Jajj, még nem találkoztunk, már most teljesen odavagyok a drága Pedagógus Hölgyért, mi lesz ha tényleg találkozunk?

2 megjegyzés:

Conor írta...

Jé örömmel hallom hogy nem csak nekem vannak ilyen elvetemült tantárgyaim mint a családszociológia

Nura Winderson írta...

a családszociológia a legjobb órám konkrétan :D