2010. január 6., szerda

Saját 5perces hülyeség

Szóval még régebben kitöltöttem egy számmisztikás kérdőívet és lusta vagyok leiratkozni a levlistáról. A csávó küldött nekem (?) egy 2010es évleírást. Érdekes, főleg hogy szerinte az én első negyedében születtem, miközben az 5. hónap a 12ben határozottan a második negyedre mutat, de sebaj.
Íme a számmisztikus véleménye a 2010es évemről:


A 2010-es év minden szempontból a bőség éve lesz Neked!


A 2010-es év a 3-as szám hatása alatt áll. A 3-as szám jelentése a bőség a, megvalósulás, a megszületés, a kreativitás. Ebben az évben az Univerzum bőségkosara mindenki számára feltárul, de csak azok tudnak élni ezzel a lehetőséggel, akik tudják mit akarnak az élettől. Az Univerzum bármit odaad Neked csak kérned kell. Minden azon múlik mekkora képzelő erővel rendelkezel. Ebben az évben NE LÉGY KICSINYES, MERJ NAGYOBBAT KÍVÁNNI. Ez az év olyan, mint a mesebeli aranyhal, bármit kérsz tőle az valóra válik.

Mivel az év első negyedében születtél, ezért az előző személyes éved ezen része sokkal gyengébben érezteti majd hatását az évnek ebben a részében és inkább a születésnapodat követően jelenik meg az új hatás az életedben, ami már a következő személyes éved hatása, ami ugyancsak egy évig érvényes és át fog nyúlni a következő évbe is.


A születésnapod igazi fordulatot jelent majd az életedben!

Minden születésnapodon új időszámítás indul számodra egy teljesen új időszak, ami egy következő lépcsőfokot jelent az életedben. Ezen a napon minden évben tényleg újjá születsz, az energiák új lehetőségeket hoznak az életedbe, egészen másokat, mint a megelőző évben.

Az év nagy része számodra bőség és vidámság a négyzeten!


Minden erő összeáll az év nagy részében annak érdekében, hogy leszüretelhesd az elmúlt időszak várakozásának gyümölcseit. Ünnepeld meg a sikerét mindannak, amiért az elmúlt két évben keményen megdolgoztál. Légy vidám, és bátran oszd meg a vidámságodat másokkal is. Beszélgess az emberekkel és mosolyogj rájuk, mert év nagy részében mindennél többet érnek ezek a kapcsolatok.



Az Univerzum idén dupla bőségkosarat kínál neked, ne feledd, hogy kizárólag rajtad múlik, hogy mit veszel ki a kosarakból. Ha elfogadsz egy tanácsot, akkor ne legyél szerény és szégyenlős, mert ezeknek a kosaraknak a tartalma a Tiéd, az Univerzum mindent beletesz neked, amit csak kívánsz.


Mindez csupán egy lehetőség! Ugye nem szeretnél elmenni mellette?


Nézz körül csak a legszűkebb környezetedben és láthatod, hogy a legtöbben csak a sült galambot várják, anélkül, hogy tudnának arról, hogy minden lehetőség csak annyit ér, amennyit hasznosítani tudsz belőle.

Te más vagy, Te már a kezedbe vetted a sorsodat azzal a lépéssel, hogy elolvastad ezt a rövid elemzést. Az emberek többsége arra sem hajlandó, hogy kilépjen a szokásai rabságából és legalább a legminimálisabb erőfeszítést tegye annak érdekében, hogy változtasson az életén.

Ahhoz, hogy a lehetőségeidet a magad boldogságára válthasd komoly munkát kell végezned, amihez segítségre is szükséged lesz. Az önismeret egy komoly munkát igénylő nehéz feladat. Újra és újra szembe kell nézned Önmagaddal és fel kell ismerned mik azok a területei az életednek, ahol sürgő változásra van szükség.

Képzeld el, hogy holnap reggel úgy kelsz fel az ágyból, hogy pontosan tudod mit akarsz csinálni aznap. Boldog és kiegyensúlyozott vagy és egyszerűen élvezed az életed.

Elhúzod a függönyt, kinézel az ablakon és tudsz örülni mindennek, amit látsz. Örömmel tekintesz az előtted álló napra, mert most már biztos vagy abban, hogy jó helyen vagy, jó úton jársz, hiszen ismered magad.



Örökre eltűnt a reggeli bizonytalanság és feszültség, amit az okozott, hogy soha azelőtt nem tudtál a szíved szerint élni, mert állandóan meg akartál felelni másoknak.



Ez a lehetőség többé nem álom, ez a lehetőség sokkal közelebb van, mint gondolnád. Ez a lehetőség számodra gyakorlatilag tökéletesen kockázatmentes.

Nincsenek megjegyzések: