2009. december 26., szombat

O_o"

Amikor egyik kedves ismerősöm (Prúúúúúúúf) elkérte a "legutóbbi bejegyzésben lévő zenét", és kislányos zavaromban nem tudtam, 3 számból melyiket küldjem át, rá kellett jönnöm, hogy TÚL SOK A ZENE MEG A KURVA MSN LOG. Meg hogy úgy általánosságban a másik msnes észrevétel a "Hogy vagy? A blogodból semmi nem derül ki."

Khm Khm. Szóval Karácsony (MERT UGYE TEGNAP VOLT ÉS NEM ELŐTT) alkalmából ideje egy kicsit irkálnom arról, mi is történt eddig. Meddig? Mondjuk máig.

1. ÁZSÁTÁM. (jesszusom, pedig józan vagyok..)
Ázsátám. Tartott szeptembertől decemberig. Ja egyébként Pázmány, de azt tudjátok :) Fantasztikus. Imádom. Megveszek érte. (<- ez sokmindent megmagyaráz) Rengeteg tündéri embert megismertem. Tagja lettem az ETVnek, elsősorban kamerázom, másodsorban (még nincs teljesen kész, de már majdnem elkezdtem!) elvileg vágok is. Majd. Egyszer. Jövő Halloweenre kész lesz. Túlestünk egy nyitóbulin, Pázmány napon, ezen egy vetítésen (amiben benne volt egy anyag amit már én kameráztam, ááá...!) aztán az őszi szünetben lementünk Bujákra és nagyon jól éreztük magunkat :) Jött és ment egy nagyon szétcsúszós gólyabál, aminek tartalma között szerepelt keringőzés és mezítláb ugrálás kisestélyiben is. Akkor este még szorosabb barátságot sikerült kötnöm egy lánnyal, és azóta is nagyon örül a pici lelkem ennek.
Jaj mit írjak még ide? Itthon volt pár kisebb s nagyobb balhé az új hobbimból: hogy reggel elhúzok egyetemre és csak este 8-9-10-hajnali 2 fele esek haza. Na sebaj, hozzászoknak :)
..legkésőbb diplomáig

2. FRENZ.
Bunkó szar ember vagyok, fuj fuj fuj. Nagyon kevés időm volt barátokra és szégyellem is magam rendesen (ennek keretében szervezem (????) a jégkorizást, akinek nem szóltam, szóljon és szólok neki ... jólvan, értitek). A félévben szinte végig Mimi nyakán csüngtem, kivéve amikor Elyn, Ayumin és Warwinden tehénkedtem. Megfogadtam, hogy rendesen ápolni fogom a kapcsolataimat, persze lószart tettem meg. Bár ígyis sok ember lebegett elő a nagy semmiből, és hálás vagyok nekik, hogy előkerültek.
FELKERÜLTEM FÉSZBUKRA. Ennek az értelme az volt, hogy rájöttem, még mindig léteznek a volt osztálytársaim, mitöbb, ők nem is változtak, csak én. De annyira, hogy fel sem ismertek :) Nem mintha az egyetemesek nem röhögnék ki a szalagavatós képem, ahol még egyenes, rövid a hajam.

3. ÍRÁSOK

Szóval ja. RB: "Kicsit elhavazódtam az utóbbi időben és nem olvastam a műveidet, de pótolni fogom!" .. mit is?
A Leány Álmok első része óta nem írtam semmit. Semmit. SEMMIT. Nem örülök neki, és voltak e miatt álmatlan éjszakáim is. A félév első felében tök jó kifogás volt, hogy fizikailag nem volt rá semmi energiám, most már nincs kifogásom. Egyszerűen nem írok. Nem tudom, miért. Hiányzik az a kicsi plusz, és egyszerűen szarok az egészre.
Amik befejezetlenül hevernek a gépemen:
1. Leány Álmok (igen, ez élvezi a fő prioritást, mert vérrel és izzadtsággal erőszakoltam ki belőletek a karaktereket és most leszarom...)
2. Lucy Krónikái
3. Battle Royale fic, amit annyira se tiszteltem meg, hogy címet adjak neki
4. Ellentétek Végzete novellasorozatok
4.a Teremtés novellasorozat
4.b Kira&Gwen életképsorozat
4.c általános Keith életképek

Szóval munka az lenne bőven, és ahelyett, hogy ezeket folytatnám, fejjel rohanok előre mindenbe.
Lentebb belinkeltem az újságíró pályázatot is. Nagyon, nagyon meg akarom nyerni, de nem tudom, mi lenne a befutó téma. Most éppen a mozifilmkritika felé hajlok. Ica elhívott még szombat délután moziba. Életemben először jegyzettömbbel és ceruzával fogok beülni egy filmre, aztán meglátjuk, mi sül ki belőle.

mit hagytam ki?


4. SZERELMI ÉLET.

...najó, ezt hagyjuk. :D Mindenki tudja, miért. Legalábbis mindenki tud egy kis részigazságot.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

majd kitalálunk egy jó címet BR ficnek. de aztis eléggé át kell majd dolgozni és befejezni. de énis akarom, mert baszott jó sztem és sokat szenvedtünk a karakterek kitalálásával. ugye megvan még a listád? majd kell több mozgás, akció és jobban ki kell használni a helyet, hogy mik vannak ott...jaés nemis mindenkit mi nyírunk ki. lehet aztis megírhatnánk?...

Nura Winderson írta...

meglátjuk