2009. szeptember 16., szerda

Banoltak, mert többen vagyok

Rövidre fogva ennyi történt. Négy, talán öt napja amikor be akartam lépni a karakteremmel, ez a hír fogadott. Banoltak, mert gyanújuk szerint multiaccoztam, és mellé banolták a vállalatomat is. Lementem megbeszélni Nadhiyahval a dolgot, mivel ő az édesanyám. Mondtam neki, hogy lépjen ki a cégemből, mert nem fogom tudni kifizetni. Megpróbált belogolni, és őt is ez a látvány fogadta: Multiaccount gyanúja miatt banolták.
Egymásra néztünk. „Ez most komoly?” Belegondoltam, és rájöttem, hogy elég nyilvánvaló, hogy igen, mivel bár két gépünk van, egy az internetünk. Megírtam mindkettőnk nevében, hogy ez félreértés, és vegyék le a bant. Nem tették.

Ennyit a hosszú verzióról. És most a jelenről. Sokat gondolkodtam, hogy mit tegyek, ha nem szedik le a bant. Végülis arra jutottam, hogy nem kezdek másik karaktert. Nem akarom újra a semmiből felhúzni, nem érezném már ugyanannak. Keita Rogers voltam eRepublikon, és így „haltam meg”. Azt sajnálom csak, hogy az újságom történetét nem tudtam befejezni, hogy ~70 olvasót kell most cserbenhagynom. Sajnálom, hogy nem támogathatom tovább a játékban a Fekete Sereget, nagyon szerettem az egész lökött bandát.

Köszönöm Andy Millernek, hogy lelkesen giftelte a karimat, sajnálom, hogy hiába. Mibbiten és eRep talin még találkozunk.. :)

Barátian ölel minden édes és savanyú kockát:
Keita Rogers,
multiaccos és részidős hazaáruló

3 megjegyzés:

Specter from the mountain írta...

Álljunk bosszút ! harr harr harr

Nura Winderson írta...

:DD aranyos vagy

.mimi írta...

de gonoszak :(