2009. június 14., vasárnap

Az Insomniac guild felvételt hirdet!

Ha szeretnél jó hangulatú, barátságos guildben progresselni, itt a nagyszerű alkalom! Az Arathor szerver (pve) alliance oldalán játszó guild felvételt hirdet az alábbi kasztoknak:

- Death Knight (tank)

- Druid (resto, balance)

- Shaman (resto)

- Warlock

- Mage

- Priest

Történelmünk a Burning Crusader elejéhez nyúlik vissza, ekkor alakultunk meg, és sikert sikerre halmoztunk. A szekér fantasztikus sebességgel dübörgött, egy megállíthatatlan, és összetartó közösség kovácsolódott össze. Minden ellenségünk a lábaink elött hevert, se Kael’thas vagy Lady Vashj nem állhatott ellen. Illidan holtan rogyott össze, mikor Maievvel felállítottuk a csapdát. Csak az utolsó kihívást nem tudtuk legyőzni: Kil’jaeden volt az egyetlen, aki nem hajolt meg elöttünk a Lich King támadó hadjáratának kezdete elött. A Lich King új kihívások elé állított minket. Naxxramas vezérkara különösebb problémák nélkül adta föl ellenünk a küzdelmet. 20an is diadalmaskodtunk az újra és újra életrekelő holtak ellen, Patchwerket 3 perc alatt is legyőztük már, a 10fős próbatételt halál nélkül vittük végig (Undying). Sartharion, ó, az a kegyetlen dög! Legnagyobb kihívásait is teljesítettük már, sárkányai gaz cselei nem akadályoztak meg minket a győzelemben (3D 10 és 25fősben is).

Most pedig Ulduar rémségeivel nézünk farkasszemet. Dicső klánunk egy nehéz időszakot hever épp ki (mivel sok régi bajtársunk máshol folytatja útját) és igyekszik ehhez új embereket, friss szellemű kalandorokat keresni. Büszkeségünk nem tört meg, csak az erőnk halványult el. A 10fős harcok terén a generális jelenti a legnagyobb gondot, bár nem a 10fős harcok a fő céljaink.

A legvégső vágyunk a 25fős harcokban győzelemre jutni. Mivel mégcsak most próbálunk újra talpra állni, nem igazán tudunk mivel hízelegni a helyüket kereső kalandoroknak. Legutolsó győzelmünket Auriaya fölött arattuk.

Nem várunk el sokat azoktól, akik kedvet kaptak, csupán hogy ruhájukhoz naxxramasi élőholt vér tapadjon (naxx 10/25 gear), illetve hogy jelentkezésüket itt jelezzék:

http://insomniacguild.atw.hu/

Köszönjük az időtöket és türelmeteket!

Az Insomniac guild

Nincsenek megjegyzések: