2009. március 9., hétfő

Megint egy lépés előre

Igaz a lépés nem ma történt, inkább szombaton. Aki tudja az előzetest, tudja, aki nem, annak köpült vaj a fülébe. Szóval szombaton mint a mosott szar kullogtam meetre...

Cale és Conor volt csak ott, ettől úgy éreztem, hogy már -3ban tartok. Meghallgatták a bánatom, aztán elkísértek kajálni, szóval fél napig a két kicsi testőrömként szuperáltak. Már csak -2ben voltam.

Leültünk beszélgetni, és így röpke ~2 év szünet után újra beszélgettem Cale-lel. Jó volt. Kiderült, hogy sokkal jobban hasonlít a zenei ízlésünk, mint amit valaha is hittem. Előkerült Ani-chan is. Már csak -1.

Mikor már Kriszti, Minami és mindenki aki számít, ott volt, már képtelen voltam szomorkodni, hiába voltam ott nagyon mélyen még mindig dühös. Estére lenullázódott a lépéseim száma.

"Menjünk a Mencsvárba!" Hát, mivel az esti programomat úgyis lemondtam már, úgy voltam vele, miért is ne. Még útközben el lettem hívva Cale jövőheti szülinapjára, és péntekre is hivatalos vagyok Gergely drágámhoz a Tanyára (csak azért is xD). 

Hajnali 1ig nagyon jól éreztem magam. Megismertem még egy pár új embert, és a régi embereknek is egy új arcát. Iwiwes süti: "Jó társaságba kerültél." Igen. Szerintem is.

1kor már tudtam, megvolt az egy lépés előre, plusz mellé megvolt életem első mézes málnája is, és megszállt az ihlet. Gyalog akarok haza menni!
A vicces ebben csak az volt, hogy Üllői útról a Petőfi hídon át mentem Móriczra, és onnan rendesen haza. Nem tudom, tudjátok-e, akkor éjjel 100 km/h-s szél süvített a Dunán :)

Érdekesség, hogy életemben kétszer jártam gyalog a Petőfi hídon. Először az első nagy Aug. 20.-ai balhén, aztán most szombaton :D Ezzel a híddal mindig csak a baj van.

De köszönöm a kellemes napot és az estét, és várom a jövőhetet :D Mintha kezdenének a helyére billenni a dolgok. És minden lószarban ott a C-vitamin.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

csoda h be nem fújt a szél a dunába ^_^

Bánóczki Gergely írta...

A C-Vitamin igenis gazdag C-Vitaminban ez tudományosan is bizonyított:P
ÉS VELENCE NEM TANYA:'(
De azért örülök neked:)Csak így tovább^^

Nura Winderson írta...

haha :D De kicsoda "W"? :3

Névtelen írta...

egy régi ros, de személyesen úgyse ismersz, szal mind1 :-)

Nura Winderson írta...

na se baj, örülök neked, amennyiben nem vagy rosszakaró :D

Névtelen írta...

Dehogy vagyok :)