2009. március 27., péntek

Kapui Kinga

A rózsák klánjának tagja, 5 éves káinita

 Megjelenés: 182 cm magas, 54 kg. Hátközépig érő hullámos, fekete haj, fekete szemek. Hihetetlen magasság-súly küönbségéhez képest arányos, kifejezetten nőies a testalkata.

Élete:

1981 szeptember 1.én látta meg a korházi plafont, Pécsett. Itt is nött fel, szerető családban: apjával, anyjával és két kistestvérével. Általános és középiskolát is Pécsett végzett, egyetemre viszont Budapestre ment, jogi karra, de a diplomát soha nem szerezte meg, első félév után otthagyta az egyetemet. 19 évesen indult el a modell-karrierjén, nagy sikerrel.

Magasságával ideális kifutómodell lehetett, és alig 3 éves szakmai tapasztalatok után, 22 évesen már kinn lehetett a párizsi divathéten, Dior ruháit képviselve. Törékeny, de modellekhez képest nőies testalkatának és természetes szépségének hála népszerű modell volt. Ugyanez lett a hátránya is. Nem csak a divat elitje figyelt fel rá, hanem késöbbi Atyja is.

Rédly Gábor (megközelítőleg 130 éves lehet) magyar, nemesi származású toreador. Még egészen fiatal korában hagyta el a hazáját, és Hollandiába költözött. Zseniális hegedűművészként a kultúra fellegvárától, Franciaországtól csak egy lépésre akarta beindítani a karrierjét. Itt lett vámpír, és egész holtában  itt maradt. Amsterdamból nézte végig mind a két világháborút. Időről időre megpróbált káinitaként is érvényesülni a művészetével, hangversenyeken indult, de mindig kiemelkedő volt a szereplére, ezért kénytelen volt véglegesen visszavonulni. Az amsterdami toreador primogén kiskedvence, így nem okozott neki különösebb nehézséget engedélyt kérni Kinga ölelésére. Az oka egyszerű volt: Ahogy a zenéjét, úgy Kinga szépségét is halhatatlanná akarta tenni.

A vér hatalma igazán lenyűgöző – kellett, hogy beismerje a férfi. Kingával a megismerkedésük gördülékeny volt, bár a lány nem szívesen adta föl modell karrierjét, hogy a férfivel „lehessen”. Jobb is lett volna, ha nem adja föl. Gábor kivitte magával Amsterdamba és nemsokára a lány már a vámpír ghoulja lett, noha ezt ő maga csak hetekkel késöbb tudta meg. Gábor biztosra ment. Szerencséjére, hisz így a lány már nem ellenkezett, mikor Gábor beavatta szándékaiba: hogy belőle is élőholtot csináljon.


Az Ölelés és Nemlét:

Az Ölelésre alig egy évvel késöbb (2004), irónikus módon pont szeptember elsején éjszaka kerülhetett lehetőség. Nem viselte meg a lányt, lelkileg már bőven fel volt erre készülve. Csak ami utána következett a számára.. az volt maga a földi Pokol.

A vérkötés megszünt, és Kinga megismerhette Gábor másik arcát, amit még soha senki azelött. A szadista művészt.  Verte és rengeteget kínozta a lányt, az elején még piti kis kifogásokkal, például hogy a lány valamit rosszul/nem tanult meg. Késöbb viszont ennyire se fárasztotta magát, csak kiélte beteges hajlamait.

A közélet ebből persze semmit se tudott meg. Hogy is tudhatott volna? Gábor nem volt olyan hülye, hogy kivágja önmaga alatt a fát, Kinga pedig nem mert beszélni. A következő három éve csak a szenvedéstől és megbánásról szólt. Egyetlen kiútja volt ebből, amiről sokáig ő maga se tudott. Akkor régen a párizsi divathéten nem csak Gábor vette őt észre, hanem mégegy vámpír, aki mondhatni „lekésett az örökbefogadásról”. Mire megjárta az útját otthona, Manchester és Párizs között, Gábor már rég lecsapott Kingára.

James Gahan (megközelítőleg 270 éve halott) borzasztó dühös lett, amikor megtudta, hogy Kinga már Gábor ghoulja, és a toreadornak már minden szükséges engedélye megvan, hogy lányává tehesse Kingát. De nem adta fel, szemmel tartotta őket abban a reményben, hogy még lesz lehetősége elcsábítani törvényes úton is a lányt. Egy ventrue márcsak ilyen. De mit is látott meg benne? Ki tudja. Az az egy biztos, hogy nem adta fel könnyedén, és ennek meg is érett a maga gyümölcse. Három év várakozás után lépett ki az árnyékokból Kingához. Nem fedte föl a szándékait, csak nemesi hozzáértéssel és ráéréssel udvarolt Kingának, és sikerrel járt el: Alig fél év kedveskedés után Kinga segítséget kért tőle, hogy megszabadulhasson Gábortól. Megigérte, bármit odaad hálából Jamesnek, csak had legyen nyugta.

Mit kérhet egy vámpír? Nos, sokmindent, de hogy pontosan mit kér cserébe, azt még mindig nem tudhatjuk. Rejtélyes módon annyit mondott, „egy szivességet kér”. Kinga beleegyezett, és James leszámolt Gáborral (dominate 5, Gábor elment fürdeni a tengerbe és elfelejtett visszatérni napkelte elött).  Még alaptőkét (2millió forintnak megfelelő euró) is biztosított Kinga számára, majd „dolgára tért”, vissza Angliába.

Kinga visszatért Budapestre, és újjáélesztette modell karrierjét, ügyelve arra, nehogy nappali fotózásra kerüljön sor. Menedéke a Ferenciek tere és Kálvin tér között félúton, az Egyetem tér 5. szám alatt található társasház egy kis lakása. Az alpatőkéje mellé már munkájával keresett plusz pénzt, de nem él nagy lábon, csak amennyi minimálisan elvárható egy modelltől. Jogosítványa, autója nincs, társa szintén nincs. Éhségét a belvárosi részeg és drogos fiatalok csillapítják.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nicsak egy Masquerade fan :p

182 cm, 54 kg és nőies? o.O Bár aki csontvázakkal szereti annak biztos bejön :)

Amúgy jó lett!

Nura Winderson írta...

CUNAAAA!!! <33 Egyébként igen, pár év szünet után most fogok újra játszani, már nagyon várom :)

Hogy vagy mindig, kedvenc warriorom?

Cuna írta...

Semmi különös, munkát keresek mert sikerült kirúgatni magam. Aztán majd ha már teljesen tele lesz vele a tököm akkor kirabolok egy bankot és megpattanok Tahitire, jössz velem? :)

Nura Winderson írta...

Már azt hittem, sosem kérdezel meg! Szívesen :)