2010. június 3., csütörtök

rémálom

az egész olyan folytonos volt. ha megdöglök, se tudom megmondani, kikkel voltam a nyaralóban, de az biztos, hogy lány ismerősökkel. az egész nyaralás egy katasztrófa volt. összeszedtük a dolgainkat, én még a nyaralás alatt megvettem a hőn áhított pici netbookomat. elpakoltam mindent, egy táskányira sikerült cuccolnunk.
hazafelé jópofa akartam lenni, és kicsit átalakítottam a családi házat, hogy megtréfáljam őket, aztán csak figyeltem, ahogy a horror házzá alakított épület küszöbén belépnek. és nem jönnek vissza. aztán később már idegenek is átjárónak használták, mentek oda helyi utcagyerekek, turisták, minden, amit akartok.
utánuk mentem. néhány sikoltozó helyi jött felém, és üvöltözött, hogy mit tettem. értetlenül néztem rájuk.
a hátsókertben egy lónagyságú, fekete hernyó mászkált föl-alá. azt mondják, 4 tehén vérét vette, a tetemeket pedig felfalta a többi dög, amit létrehoztam. bementem inkább a házba. az előcsarnok több méter magas, körülbelül három méter széles volt. kirázott a hideg: utálom az ilyen magas belterű folyosókat. kerestem őket a konyhában, és a belső szobában, de tovább nem mentem, tudtam, ebben a labirintusban én is elvesznék. néhány távolabbi ismerősömre akadtam, akik wc-t kerestek. amit találtuk, egybe volt építve a férfi és női wc. otthagytam őket, vissza a nagy folyosóra. egy kis fehér kutya volt ott, a pofája körül véres volt a bundája. hevesen rám ugatott, és nekem indult. kiszaladtam a főbejáraton, és magam után bevágtam az ajtót. a kutya azt marcangolni kezdte. remegve halásztam elő a pótkulcsokat, és megpróbáltam kulcsra zárni az ajtót, ami ekkorra már erősen befelé dőlt. láttam a kitört ajtófélfába belefordulni a zárt, és hátráltam pár lépést. A zár ott maradt, csak az ajtó fa része dőlt be, ahogy a kutya magára rántotta. A kapu felé indultam, hogy az is bezárjam, mire felébredtem.

1 megjegyzés:

Waves írta...

Ez egészen hasonlított azokhoz, amik néha engem is megtalálnak.

Jó tudni, hogy nem csak az én fejemben tombol a káosz éjszakánként.