2009. november 1., vasárnap

i'ma bach!

Nah végre visszatértem. Az úgy történt (azoknak, akik basztak felhívni és inkább az msnem spamolta tele), hogy kifingott a laptopom úgy, ahogy volt. Bekapcsoltam és ő úgy döntött, hogy kékhalálozik. Lementettük nagynehezen a cuccaimat, aztán ment a garis szervízbe (csak 4 hónapig kellett könyörögnöm, hogy elfogadják és ránézzenek), és tegnapelőttig ott volt.

Nem kell kétségbe esni, nem barnultam le a napfénytől és a gépmentesség nem is teremtett új hobbikat. :) Persze azért csináltam mindenféle baromságot, amiket jó lenne befotózni meg mutogatni és úgy tenni, mintha érdekesek lennének, de
1. rohadtul nincs kedvem
2. úgyse érdekesek, csak nekem

Szóval ennyi. Rajzolgattam, nemezeltem (és beletörtem a tűt a nemezgolyócskámba, ügyes vagyok..), gyöngyfűztem, indiánfonatoztam, rájöttem hogy a dvd lejátszóm egyetlen dvdmet olvassa csak be.

Egyébként se voltam mostanában túl sokat itthon, szóval közkívánatra a heti programom (és ezentúl mindenkinek ezt linkelem, ha megkérdezi, mikor érek rá):

Hétfő: este 8-10-12ig (kedvtől függ, de egésznapos program) -> Egyetem
Kedd: du 1ig meló, utána ráérek (hivatalosan tanulás)
Szerda: kb éjfélig egyetem
Csütörtök: délelőtt meló, délután egyetem, kb 6-8tól vagyok pesten
Péntek: du 1ig meló
Szombat: szabadnap (?)
Vasárnap: du1ig meló

Szóval kitöltöttem magamnak a hetemet, nehogy unalmasan teljen a félév. Az ősziszünet se volt túl unalmas, a hét első felében dolgoztam, a másodikban pedig az ETVvel (gyengébbeknek egyetemi tévé) lementünk Bujákra. 3 nap ivászat és ökörködés eredménye az lett, hogy tegnap nagyon megfájdult a torkom, anya szerint mandula. Izgi.

Mindenesetre holnap ázsátám, és bár (remélem) egy pázmányos se olvassa a blogom, holnap megyünk körkérdésezni, muhaha! Kitaláltam egy állati jó kérdést ^__^

Hm. Mit hagytam ki? Namindegy, most már így marad.

1 megjegyzés:

.mimi írta...

örülök h visszatértél de nemtom h mérgesvagy rám és azért nem reagálsz vagy miért...