2009. szeptember 8., kedd

ffnwan gwrjkn jkl

Nah az elmúlt pár hétről röviden, mert kb most van az első igazi semmitsecsinálós napom, amikor nem vagyok olyan beteg, hogy 24 órából 22ben aludjak :)

Aug 28-31 - Gólyatábor
Fantörpikus volt :) A csapattal utolsó elöttiek lettünk, mert kb leszartuk az összes csapatfeladatot :D Megismertem pár jófej, pár unalmas és pár furcsa embert. A gólyatáboros DVDt állitólag hónapok kérdése, és kézhez kapjuk. :) Igaz, Siófokon volt a tábor, de akár a Szahara kellős közepén is lehetett volna, mert semmi, de semmi szabadidőnk nem volt strandolni.

Szept. 1 - Neptun
Akikkel váltottunk telszámot/msn címet, azokkal kedd reggel 9kor strartoltunk a Neptunon. Egész jól sikerült, délután 1kor mozdultam meg újra a gép előle, ekkorra már kész órarenddel. Mindenki fölvett mindent, amit csak lehetett, aztán csereberélgettük az órákat egymás között.

Szept. 2-6 - Munka&Betegeskedés
A 4 napos gólyatáboros nemalszunk-de-sokat-iszunknak meg is lett az eredménye, mindenki nagyon csúnyán megbetegedett, aztán ágyban (vagy melóban) töltöttük minden időnket. Még mindig beteg vagyok, tulképp hullámokban jön, hogy nagyon rosszul vagyok, vagy csak kicsit.

Szept. 7 - TEGNAP.
6kor kelés. Pakolás, készülődés. Kicsit izgulok, de nem vészes.
7:10re értem ki a nyugatihoz, vettem jegyet, megismertem két angolost. Felszálltam és belebotlottam a csapvazetőnkbe (Luca anyuu~), meg két csapattársba. 7:30ig ücsörögtünk a Nyugatiban, mire jött egy kaller, hogy a vonat nem indul, szálljunk át a másik vonatra. Fasza.
7:40kor indultunk el, 8:45re értünk be, mert minden egyes megállóban elengedtünk egy szembejövő vonatot is, mondván ennek a járatnak már úgyis mindegy.
Szaladtam a Mozgásközpontba, kemény HÁROM fő volt benn Tollason a 15ből. Átöltöztünk és 3/4 10ig tollasoztunk. Utána a másik kettő elreppent órára, én meg mentem klikkesedni, mivel lyukasórám volt. Megismertem két csehszakost, és eldumálgattunk délig.
Déltől volt szociálpszihológia. Megismertem egy nemtudommilyenszakos, de másodéves csajt, aki elmesélte, hogy állitólag elég kegyetlen a tanár. A kb 70 fős teremben megközelítőleg 120an voltunk, így nagyon sokan a földön ültek. Az óra fantasztikus volt, mindenki jobbra-balra dölöngélt a röhögéstől. Ha megpróbáltunk lejegyzetelni valamit, a tanár azonnal szólt, hogy hagyjuk a fenébe, úgyis bennelesz a könyvben is. Nagyon jó kis óra volt :)
Utána 2től volt egy Média és Nyelvhasználat, amin csak 4en voltunk gólyák, a felsősök meg jól kinéztek maguk közül, amiért harmadik féléves órára ültünk be. A tanár messze nem volt ilyen undok, azt mondta, odafigyeléssel menni fog nekünk is. Jó kis óra volt, a celebek beszédhibáit elemeztük egész órán.
Itt megismertem egy srácot aki utána velemjött Speciális filozófiatörténetre. Összeszedtünk egy másik lányt, aki meg nem találta a termet (azt egyébként mi se), végülis még pont időben betévedtünk és befoglaltuk a 4. padot két gólyatáborból ismerős arc mellett. A tanár közölte, hogy fatális hiba volt felvenni az órát, amin egyébként a 150ból kb 40en voltunk benn. Végülis egész jó óra volt, bár kicsit száraz. A gólyatáborosokkal feldobtuk a hangulatot pár hülye viccel. :)

Utána azokkal, akiknek 6ig volt órája, találkoztunk kinn (a jelige az volt, mindenki hozzon magával mégegy embert), itt összeakadtunk pár csajjal akik meg jól megjegyeztek maguknak Spec Filoról ("nahát, a lecsós! most volt közös óránk!")
Letévedtünk a Jenőbe, ahol Lilla drágám még pártucat embernek bemutatott. Azért nem írok sehol se neveket, mert egyszerűen nem tudtam őket megjegyezni xD
Mindenesetre 8as vonattal indultam és fél 10re értem haza. Ma pedig szabadnaaap :D Szóval mehetek papírokat intézni.

Igazság szerint nincs kedvem, ezért írok blogot.

3 megjegyzés:

Mizu írta...

^---^
bódogságos iskolásleányom!

Keita Rogers írta...

vettem tááááskát ^^ és nagyon szééép :D

Buboréklány írta...

MUTI :D