2009. április 25., szombat

Elkelt

Megházasodott az osztályfőnököm. jippijájéjó! hátha így életem utolsó 3 középiskolai napján nem fog szekálni minket :D Pláne amikor elmegyünk hozzá szerenádozni.. hajjaj..

Az esküvőt a bazilikában tartották, fél 4re kellett odamenni. Persze már a buszon belebotlottam az egyik osztálytársamba, miért ne alapon. (így 4. év végére megtudhattam, hogy majdnem a szomszédom :DD 2 villamosmegállónyira van a kollégium, ahol lakik. [Fehérvári úton van kollégium?])

Az egész esküvő elötti fél óra eléggé komikus volt, mintha csak egy vígjáték elejét néztük volna. Valamilyen katonai bemutató, parádészerűség volt a bazilika elött, ezért a többiekkel oldalt találkoztunk. Épp csak köszönni volt időnk a már ottlévőknek, mire valaki megszólalt, hogy Juditék jönnek. Odanéztünk, mindenkinek fennakadtak a szemei a ruháján: Ultra Dögös Lara Croft In Black! Gabit pedig végig azzal cukkolták, hogy orosz titkárnőnek öltözött (én meg 80as évekből szöktem, Fenyő Miki nélkül - ahahaha). Mindenki a tipikus formáját hozta, nem kezdem részletezni, mert úgysenem olvastok el ennyit, nekik meg kínos lenne. Nézegettük kicsit a parádét, aztán ünnepélyesen betrappoltunk a bazilikába.

A szertartás szép volt, csak semmit se láttunk belőle - jó hátul ültünk. Osztályfőnök gyönyörű esküvői ruhában volt, a vőlegényre rábélyegeztem a "furcsa" jelzőt. Kellemetlen volt vagy százszor végighallgatni, hogy minden kedves vendég nyilván buzgókeresztény, és nyilván fejből tudja a Biblia összes evangéliumát, de azért tegyünk úgy, mintha mégse, had olvasson fel belőle. Én esküvőmön valaki kimondja hogy Biblia, nem kap vacsorát :rolleyes:

A csokordobásról sikeresen lemaradtunk, mert a menyasszony össze vissza forgolódott és nem tudtuk hova álljunk mögé :D De legalább biztos nem lesz még esküvő egy darabig. Még pár percig ácsorogtunk ott, miután a ceremónia végetért, aztán mindenki elillant kisebb nagyobb ügyes bajos dolgára.

Páran elmentek sörözni is, de úgy voltam vele, elég lesz majd velük szerenádon, ballagáson, és minden egyes érettségi vizsga után berúgni :D Bej, úgy érzem, eljött a tanév élvezetes része.

És, csak azért is..
KILENCVEN SZÁZALÉKOS LESZ AZ EMELT MAGYAR ÉRETTSÉGIM
(meg a többieké is, >insert random emelt érettségi tévő<)

1 megjegyzés: