2009. február 19., csütörtök

Nesztek :D

Nah most már egy tömegnyi ember rugdossa a kerekded popsim, hogy blogoljak. Mit akartok? :D Hja hát tényleg elég sokminden történt.. És figyelembe véve, hogy most magyart kéne tanulnom, miért is ne blogoljak? Voálá~
Szóval! Hazajöttem Kanadából, de ezt biztos észrevettétek :D Egy újabb srác a szívem egy újabb darabkáját összetörte, de hát nincs is jobb alkalom megtudni, kire is számíthat igazán az ember, ha lelki válságban van :) Nem mondok neveket. De nem én! De nem ám!

A rímekről jut eszembe. Közösen megegyeztem magammal, és szembeszálltam mindenkivel. Emelt szintűzök magyarból! :D A vicces csak az, hogy a magyartanárom nem vállalja a
 felkészítésem, Judit kedvesem meg visszalépett. Előkerült viszont Askew, ő tavaly emeltezett, és megcsillant a fény a pöcegödör végén: segíteni fog! (90%os lett a szóbelije, bízom benne~~)

Cirka 3 v 4.. inkább 3 hete tetettem fel magamnak póthajat. Íme:


Ezt tegnap elött szedtem le. Mit mondhatnék? Szép volt, jó volt, kaptam "jajde kis hercegnőő :D :D :D"-ket, de valahogy jó volt megszabadulni tőle. Juditka szerint jobban is áll nekem a rövid haj.


Mi történt még? Újra beszélünk Urammal. Meg egy csomó emberrel. Yippie~~

Na most a nagy elemhajkurászás közepette leszállt az ihlet. 

Pás~~


Nincsenek megjegyzések: